English  English

Ove, 2015., godine  nastavljamo sa prije pet godina započetim radom Ljetne škole Kaštela. Želja nam je okupiti što veći broj mladih glazbenika svih uzrasta i ponuditi im mogućnost rada sa eminentnim profesorima iz cijelog svijeta.
Osobitost naše škole je i u tome što nudimo suradnju  i rad sa profesorima iz SAD (University of Northern Texas iz Dentona) kroz koju će se europski studenti bolje upoznati sa američkim edukativnim sustavom i mogućnostima nastavka stručnog usavršavanja u SAD.
U radu Ljetne škole Kaštela sudjelovati će i poznati hrvatski i europski profesori nudeći raznovrsnost stručnog pristupa i edukativnih metoda.

Ljetna škola će se održati u Kaštelima u periodu lipnja,srpnja i kolovoza 2015. god. Kaštela su izuzetno pogodna za održavanje ljetne škole radi izvrsne prometne povezanosti (Zračna luka Split se nalazi u Kaštelima i udaljena je 5 km od škole, u Splitu je željeznički i autobusni kolodvor te brodska luka. Split je udaljen 15 km). Zgrade Glazbene škole i dvorca Vitturi u kojima će se Škola održavati nalaze se na samoj morskoj obali, u neposrednoj blizini plaža, kafića i restorana, tako da će polaznicima ljetne škole i njihovim pratiteljima uz rad biti omogućen i ugodan ljetni odmor. U blizini su povijesni gradovi Split i Trogir sa brojnim kulturnim znamenitostima i sa bogatim ljetnim zabavnim programima, a međusobno su povezani autobosnom linijom br. 37 koja prolazi kroz Kaštela i prometuje cijeli dan.

Nadamo se da ćete ovog ljeta u Kaštelima provesti ugodan radni odmor i da će se tradicija ove škole nastaviti i u godinama koje dolaze.

Kaštel Gomilica
Kaštel Gomilica

Rušinac
Rušinac

Dvorac Vitturi
Dvorac Vitturi

Marina Kaštela Marina Kaštela

 

 
 


Copyright 2010 by HGD Biranj           Prijava